NOTES
- Η ζύμη αυτή δε θέλει ζύμωμα, αλλά διπλώματα ώστε να εγκλωβιστεί ο αέρας εντός της και να δημιουργηθούν κυψελίδες. Γι’ αυτό και θέλει απαλές κινήσεις.
- Δεν ξεχνάς να βρέχεις τα χέρια σου στα διπλώματα.
- Μην προσθέσεις εξαρχής το αλάτι, διότι ενδέχεται το αλάτι να κάψει τη μαγιά. Αντιθέτως, η μαγιά αγαπάει το γλυκό και γι’ αυτό την ταΐσαμε με το μέλι.
- Προσπάθησε να χωρίσεις τη ζύμη σου χωρίς πολλές κινήσεις ώστε να μη σπάσουν οι κυψελίδες.
- Μπορείς να δεις επίσης και την Τσιαπάτα και την Τσιαπάτα με παντζάρι .
Αφήστε το σχόλιό σας