Σημειώσεις
- Σε κάθε άνοιγμα φύλλου, αλευρώνεις ελαφρά όσο χρειάζεται, είτε το φύλλο είτε την επιφάνεια εργασίας και τον πλάστη σου.
- Μην δείξεις υπερβάλλοντα ζήλο και ανοίξεις φύλλο πάνω από 4-5 φορές (δεν υπολογίζω τις 2 φορές που απλώνω το βούτυρο και την αρχική) γιατί θα ενσωματωθεί πλήρως το βούτυρο στο αλεύρι και το αποτέλεσμα θα είναι μπισκοτένιο.
- Προτιμώ το φύλλο να το ετοιμάζω αποβραδίς και την επόμενη να το αξιοποιώ ανάλογα .
- Μπορείς να βρεις τα βίντεο παρασκευής εδώ: α) https://www.instagram.com/tv/CXDtje8DAxL/?hl=el β) https://www.instagram.com/tv/CZBp9iWJ3BE/?hl=el
Αφήστε το σχόλιό σας