ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ
- Συνήθως τέτοιες ζύμες, που δεν είναι σφιχτές, τις ζυμώνω με το χέρι, γιατί το μίξερ μου φαίνεται μπελάς. Παρόλ’ αυτά μπορείς να χρησιμοποιήσεις εξίσου και μίξερ, όπου απαιτείται ζύμωμα.
- Το βούτυρο ενσωματώνεται στη ζύμη ΠΑΝΤΑ τελευταίο.
- Οι πιπεριές πρέπει να έχουν ψηθεί πολύ καλά για να ξεφλουδίσουν εύκολα.
- Μπορείς να βάλεις και δεύτερη σκελίδα σκόρδο, εάν σου αρέσει.
- Αν σου περισσέψει πέστο, διατηρείται σε βαζάκι καλά κουμπωμένο στο ψυγείο, αφού πρώτα καλύψεις την επιφάνειά του με λίγο ελαιόλαδο.
Leave a Reply