NOTES
- Την κρέμα ζαχαροπλαστικής την φτιάχνω πάντα αποβραδίς. Την φυλάσσω στο ψυγείο, καλυμμένη με μεμβράνη που εφάπτεται στην επιφάνειά της. Μ’ αυτό τον τρόπο, δεν καθυστερώ την επόμενη ημέρα στη συναρμολόγηση του γλυκού.
- Το μέλι το προσθέτω στο σιρόπι αφού αποσύρω την κατσαρόλα από τη φωτιά, διότι σε υψηλές θερμοκρασίες (πάνω από 40ο) χάνει πολύτιμα θρεπτικά συστατικά.
- Οι φρυγανιές μπύρας ζυμώνονται με μπύρα και τις βρίσκω κατόπιν παραγγελίας σε συγκεκριμένο φούρνο. Μπορείς να τις αντικαταστήσεις κάλλιστα με φρυγανιές τσουρεκιού, ταιριάζουν περίφημα.
- Για πυρίμαχο σκεύος 35cm x 23 cm.
Leave a Reply