NOTES
- Καλό είναι το βούτυρο όταν το χρησιμοποιήσεις να είναι λιωμένο αλλά να έχει έρθει σε θερμοκρασία δωματίου.
- Στη γέμιση μπορείς να βάλεις όποιο τυρί προτιμάς. Νομίζω ο συνδυασμός ενός λευκού κι ενός κίτρινου τυριού είναι ότι πρέπει.
- Η ζύμη δε χρειάζεται μίξερ. Επειδή περιέχει το γιαούρτι και το βούτυρο είναι πολύ απαλή και τα υλικά ενσωματώνονται εύκολα.
- Αν τυχόν σου περισσέψει ζύμη, τη σκεπάζεις με μεμβράνη και τη διατηρείς στην κατάψυξη για επόμενη φορά.
- Μπορείς να διατηρήσεις στην κατάψυξη σε σακουλάκια τροφίμων όσα τυροπιτάκια δε θες να ψήσεις εκείνη τη στιγμή, παραλείποντας το αυγούλωμα και το πασπάλισμα.
- Όσον αφορά το πάχος του φύλλου, προσωπικά δε το θέλω πολύ χοντρό. Διότι διπλώνοντάς το, νομίζω ότι στο τέλος θα γεύεσαι περισσότερο το φύλλο απ’ ότι τη γέμιση.
Leave a Reply