ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

2 ½ φλυτζάνια τσαγιού τριμμένο μπισκότο (1 μεγάλη συσκευασία)
1 ½ φλυτζάνι τριμμένο καρύδι
½ φλυτζάνι κακάο άγλυκο
½ φλυτζάνι ζάχαρη άχνη
200 γρ. κρέμα γάλακτος
125 γρ. μαύρη σοκολάτα 72 %
τριμμένη καρύδα για επικάλυψη

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

1.Τρίβεις μπισκότα και καρπούς στον πολυκόφτη (μούλτι).
2.Τοποθετείς τα υλικά σε μεγάλο μπολ και προσθέτεις κακάο και ζάχαρη άχνη.
3.Τεμαχίζεις την κουβερτούρα και παράλληλα ζεσταίνεις σε μέτρια θερμοκρασία την κρέμα γάλακτος.
4.Αποσύρεις την κρέμα γάλακτος από τη φωτιά και προσθέτεις την κουβερτούρα. Ανακατεύεις καλά ώστε να λιώσει πλήρως η σοκολάτα και προσθέτεις το μείγμα στα στερεά υλικά.
5.Ανακατεύεις τα υλικά και τοποθετείς το μπολ στο ψυγείο για 30 λεπτά περίπου.
6.Έπειτα πλάθεις μπαλίτσες και τις πασπαλίζεις με ότι προτιμάς (τρούφα, ινδοκάρυδο, κακάο, τριμμένο φιστίκι Αιγίνης).
7.Διατηρούνται στο ψυγείο σε αεροστεγές δοχείο.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η διεύθυνση ηλ. ταχυδρομείου σας δεν θα δημοσιευτεί.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.