
70 γρ. βρώμη | |
400 γρ. γάλα (ζωικό ή φυτικό) | |
1 κ.γ. κανέλλα | |
2 κ.γ. μέλι | |
2 κ.γ. φουντουκοβούτυρο | |
2 κ.σ. τριμμένο φουντούκι ή φιστίκι Αιγίνης για πασπάλισμα | |
Φρέσκα φρούτα εποχής για σερβίρισμα |
1. | Σε μικρή κατσαρόλα τοποθετείς το γάλα με τη βρώμη σε μέτρια θερμοκρασία και ανακατεύεις συνεχώς μέχρι να γίνει χυλός. |
2. | Μοιράζεις το χυλό σε 2 μπολ και σερβίρεις με κανέλα, μέλι, φουντουκοβούτυρο, ξηρούς καρπούς & φρέσκα φρούτα. |
Leave a Reply