NOTES
- Αν χρησιμοποιείς κατεψυγμένο φύλλο κανταΐφι, άφησε το να έρθει σε θερμοκρασία δωματίου.
- Μην αφήσεις ακάλυπτο το περισσευούμενο φύλλο γιατί στεγνώνει εύκολα εκτός συσκευασίας.
- Το καλό άνοιγμα του φύλλου θα βοηθήσει στο καλύτερο ψήσιμό του ώστε να μην γίνει ενιαία μάζα.
- Προσωπικά προτιμώ ένα πιο καλοψημένο φύλλο παρά ένα οριακά ψημένο.
- Μπορείς να τρίψεις το φύλλο πριν το ψήσιμο. Εγώ το έκανα μετά. Το αποτέλεσμα είναι το ίδιο.
- Κράτησε μέρος του φύλλου για το σερβίρισμα, αν σου αρέσει.
- Το σιρόπιασμα γίνεται με το φύλλο καυτό και το σιρόπι κρύο ή αντίστροφα.
Αφήστε το σχόλιό σας