Σημειώσεις
- Η λάμπα του φούρνου δημιουργεί ένα ζεστό περιβάλλον και επιτρέπει στο προζύμι ν’ αναπτυχθεί πιο σύντομα σε σχέση με ένα ευρύτερο και ενδεχομένως παγωμένο περιβάλλον.
- Μπορείς τη ζύμη, αφότου την έχεις ζυμώσει στο μίξερ, να την διπλώνεις ανά μισή ώρα όπως και στην τσιαπάτα. Έτσι τα ντόνατς θα γίνουν πιο αέρινα και αφράτα. Παρόλα αυτά, εγώ παρέλειψα αυτό το βήμα για να μην κάνω επιπλέον περίπλοκη τη συνταγή.
Αφήστε το σχόλιό σας