Σημειώσεις
- Για γέμιση μπορείς να χρησιμοποιήσεις όποιο βούτυρο καρπού σου αρέσει.
- Το μέλι χρησιμοποιήθηκε για τις ανάγκες της φωτογράφισης, όμως οφείλω να πω, μιας κι εγώ έφαγα αυτό το ρολάκι, ότι του πήγαινε χάρμα! Είχε τη γεύση λουκουμά! Εάν είσαι vegan μπορείς ν’αντικαταστήσεις με σιρόπι σφενδάμου ή αγαύης.
- Γενικά, οι ζύμες χωρίς αυγό αργούν να διπλασιαστούν σε όγκο. Θέλουν τον χρόνο τους και θα σε αποζημιώσουν. Επίσης η ζύμη μπορεί να φαίνεται σφιχτή, όμως τα ρόλα γίνονται πολύ αφράτα και μαλακά.
- Προσοχή στη θερμοκρασία του νερού ώστε να μην κάψει τη μαγιά.
Αφήστε το σχόλιό σας