ΥΛΙΚΑ

½ κρεμμύδι ξερό
1 πράσο
1 κρεμμυδάκι χλωρό
1 πιπεριά Φλωρίνης
2 μεσαίες ώριμες ντομάτες
2 κ.σ. ελαιόλαδο
3 βιολογικά αυγά «ΧΡΥΣΑ ΑΥΓΑ»
αλάτι – πιπέρι
½ κ.γ. ζάχαρη
ψιλοκομμένος μαϊντανός για πασπάλισμα
τριμμένη φέτα για το σερβίρισμα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

1.Ψιλοκόβεις τα λαχανικά σου και τα τοποθετείς σε καθαρό μπολ.
2.Ξεφλουδίζεις τις ντομάτες και τις πολτοποιείς στον πολυκόφτη.
3.Σε μεσαίο τηγάνι ρίχνεις το ελαιόλαδο και σε μέτρια φωτιά σωτάρεις τα λαχανικά μέχρι να μαλακώσουν, γύρω στα 5 λεπτά.
4.Προσθέτεις το χυμό ντομάτας και σιγοβράζεις μέχρι να δέσει η σάλτσα, γύρω στα 20 λεπτά επιπλέον.
5.Αλατοπιπερώνεις & προσθέτεις τη ζάχαρη. Ανακατεύεις.
6.Από πάνω σπας τρία αυγά και ψήνεις γύρω στα 10 λεπτά ακόμα.
7.Σερβίρεις με μπόλικο μαϊντανό & τριμμένη φέτα.
8.Απολαμβάνεις με προζυμένιο ψωμί.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η διεύθυνση ηλ. ταχυδρομείου σας δεν θα δημοσιευτεί.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.