Σημειώσεις
- Για τις συγκεκριμένες τηγανίτες χρησιμοποίησα το τηγάνι με τις πολλαπλές θέσεις ειδικά για pancakes. Εναλλακτικά, σε μεγάλο τηγάνι, προσθέτεις 2 κ.σ. μείγμα για κάθε τηγανίτα και αφήνεις κενό μεταξύ τους γιατί απλώνουν.
- Καλό είναι πριν χρησιμοποιήσεις το αμυγδαλοβούτυρο και τη βανίλια να έχεις πρώτα ανακατέψει καλά το περιεχόμενό τους στις συσκευασίες ώστε όταν το προσθέσεις στη συνταγή, να έχει μαλακώσει και να είναι πιο εύκολο να ενσωματωθεί.
Leave a Reply