Σημειώσεις
- Για την καραμέλα, τοποθετείς τη συσκευασία του ζαχαρούχου γάλακτος (χωρίς την ετικέτα) σε κατσαρόλα. Σκεπάζεις με νερό και βράζεις σε μέτρια προς υψηλή θερμοκρασία για δυόμιση ώρες (2 ½) περίπου. Αποσύρεις την κατσαρόλα από τη φωτιά, βγάζεις τη συσκευασία από το νερό και αφήνεις να κρυώσει. Σε κάθε περίπτωση μπορείς να την ετοιμάσεις μέρες πριν και να την έχεις ετόιμη όταν θα την χρειάζεσαι. Αν πάλι δεν σου αρέσει, μπορείς να την παραλείψεις!
- Αν δεν έχεις τεντούρα, μπορείς ν’ αρωματίσεις με κονιάκ. Προτίμησα την τεντούρα γιατί τα αρώματα από κανελλογαρύφαλλα που περιέχει ταιριάζουν πολύ με το κέικ αυτό.
- Μπορείς να δεις το βίντεο εδώ: https://www.instagram.com/tv/CUzkhfgoI2H/?hl=el
Leave a Reply