Σημειώσεις
- Καλό είναι να παίρνεις τμηματικά ζύμη από το ψυγείο και να την διαχειρίζεσαι, ώστε να μην ζεσταίνεται το βούτυρο και μαλακώνει η ζύμη διότι σε αυτή την περίπτωση δεν θα είναι διαχειρίσιμη.
- Το γλάσο φυσικά και μπορείς να το παραλείψεις. Κι εγώ το κάνω μία φορά το χρόνο για να διακοσμήσω τα χριστουγεννιάτικα μπισκότα.
- Ο λόγος που έβαλα το ούζο ήταν για να το κάνω λίγο πιο ενδιαφέρον. Φυσικά και μπορείς να βάλεις νερό αντί ούζου.
Αφήστε το σχόλιό σας