ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ
- Εννοείται πως μπορείς να χρησιμοποιήσεις απλή κρυσταλλική ζάχαρη σε περίπτωση που δεν διαθέτεις αρωματισμένη ζάχαρη πασχαλιάς.
- Τον κάδο της παγωτομηχανής τον τοποθετείς αποβραδίς στην κατάψυξη.
- Εάν δε διαθέτεις παγωτομηχανή, φροντίζεις κάθε μία ώρα ν’ ανακατεύεις το μείγμα παγωτού και να το τοποθετείς στην κατάψυξη ώστε ν’ αποφύγεις τους κρυστάλλους και να έχεις αφράτο αποτέλεσμα. Ιδανικά σε αυτή την περίπτωση, χρησιμοποιείς μίξερ χειρός για πιο κρεμώδη υφή.
Αφήστε το σχόλιό σας