Σημειώσεις
- Η φόρμα που θα επιλέξεις καλό είναι να μην έχει πολλές πτυχές, ώστε να ξεφορμαριστεί πιο εύκολα η καραμελέ σου.
- Λοβό βανίλιας μπορείς να χρησιμοποιήσεις από το σπιτικό εκχύλισμα βανίλιας, αν έχεις φτιάξει. Έτσι δε χαραμίζεις έναν ολόκληρο λοβό, αλλά επωφελείσαι από τους ήδη υπάρχοντες που έχουν δώσει τα αρώματά τους στο σπιτικό εκχύλισμα που ελπίζω να έχεις δοκιμάσει. Αν όχι, είναι μια καλή ευκαιρία! Συνταγή εδώ: https://baketheclick.gr/recipe/spitiko-ekchylisma-vanilias/
- Η καραμέλα σε θέλει εκεί, ειδικά από τη στιγμή που αρχίσει να δένει. Μπορεί να την χάσεις για δευτερόλεπτα.
- Είναι προτιμότερο να φτιάξεις την καραμελέ απόγευμα, να τοποθετήσεις όλο το βράδυ στο ψυγείο και να την σερβίρεις την επόμενη ημέρα.
- Προσοχή στην επιλογή της πιατέλας σερβιρίσματος διότι εγώ την πάτησα καθώς δεν είχα πολλές εναλλακτικές στο χωριό.
Leave a Reply