Σημειώσεις
- Το βούτυρο πρέπει να έχει θερμοκρασία δωματίου.
- Όσο πιο αφράτο είναι το μείγμα βουτύρου - ζάχαρης, τόσο πιο αφράτοι θα γίνουν οι κουραμπιέδες.
- Ο σωστός ο κουραμπιές θέλει αμύγδαλο χοντροκομμένο, να το καταλαβαίνεις. Καλό είναι να μην τα θρυμματίσεις εντελώς , διότι η ζύμη θα αλλάξει σύσταση και θα γίνει πιο σφιχτή.
- Όταν ενσωματωθούν όλα τα υλικά, δε χρειάζονται πολύ ζύμωμα, ώστε να μη σφίξει η ζύμη.
- Εάν σου αρέσει, αφήνεις κάποια μπισκοτάκια, χωρίς άχνη.
Αφήστε το σχόλιό σας