NOTES
- Στο αυθεντικό γαλλικό κλαφουτί, δεν αφαιρούν τα κουκούτσια από τα κεράσια, διότι αυτά προσδίδουν πιο αμυγδαλένια γεύση.
- Στην περίπτωση που καθαρίσεις τα κεράσια, φροντίζεις να φοράς γάντια, διότι βάφουν.
- Δέκα λεπτά πριν βγάλεις το κλαφουτί από τον φούρνο, πασπαλίζεις (με γρήγορες κινήσεις, ώστε να μην πέσει η θερμοκρασία του φούρνου) με τριμμένο αμύγδαλο.
- Το κλαφουτί πρέπει να είναι ζουμερό, οπότε πρόσεχε μην το παραψήσεις.
Αφήστε το σχόλιό σας