NOTES
- Προσέχεις να μην απορροφηθούν εντελώς τα υγρά του φρούτου. Ανακατεύεις συχνά.
- Αντί για μαρμελάδα κυδώνι, μπορείς να βάλεις ως γέμιση όποια μαρμελάδα σου αρέσει.
- Ο τρόπος που θα διαχειριστείς τη ζύμη σου, θα δώσει διαφορετικό αποτέλεσμα στο ψωμάκι. Η παραπάνω διαδικασία θα κάνει τη ζύμη πιο τσουρεκένια. Αν σου αρέσει να είναι το αποτέλεσμα πιο ψωμένιο, το βούτυρο αντί να το ζεστάνεις, θα το κόψεις σε κύβους και θα το ενσωματώσεις παγωμένο.
- Τη ζύμη μπορείς να τη ζυμώσεις είτε με το χέρι, είτε με τη βοήθεια του μίξερ.
Αφήστε το σχόλιό σας